Dobrodošli!

52020651 10156804847755619 5310798147507716096 n

Dragi posjetitelji,

Želim vas srdačno pozdraviti na mom blogu o Dinamu i navijačkoj kulturi! Kao dugogodišnji navijač Dinama i kolekcionar Dinamovih memorabilija, želim s vama podijeliti svoje iskustvo i znanje vezano uz navijanje za ovaj veliki klub.

Kao dijete, moj otac me je odveo na utakmicu Dinama na Maksimiru, a od tog dana sam zavolio Dinamo i postao član kluba. Kroz godine sam upoznao brojne navijače i kolekcionare, te sam stekao veliko iskustvo u prikupljanju i čuvanju raznih primjeraka iz povijesti kluba.

U svom prvom blogu, želim s vama podijeliti neke od mojih najdražih uspomena vezanih uz Dinamo i navijanje. Sjećam se svog prvog gostovanja u Mostaru 1988. godine na utakmici Velež – Dinamo, te sam u tom trenutku znao da će Dinamo zauvijek biti moja velika ljubav.

Od tada, posjetio sam mnoge stadione diljem Europe i upoznao brojne navijače i kolekcionare. Njihova strast i predanost klubu su me inspirirali da nastavim prikupljati razne primjerke iz povijesti Dinama, od dresova i zastavica, do kopački i programa.

Na ovom blogu, planiram s vama podijeliti različite teme vezane uz Dinamo i navijačku kulturu. Također, želim vam predstaviti neke od najvrijednijih primjeraka iz svoje kolekcije, kao i podijeliti zanimljive priče iz povijesti Dinama koje niste možda znali.

Hvala vam što ste posjetili moj blog i nadam se da ćete uživati u budućim postovima. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, komentare ili prijedloge, slobodno mi se obratite putem kontakt stranice.

S ljubavlju prema Dinamu, Krešimir Barić

Kako do Kreše?

Najveća kolekcija Dinama

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi s kolekcijom, ili biste željeli stupiti u kontakt s Krešimirom radi intervjua ili bilo koje druge suradnje kliknite gumb Kontakt

preloder